شنود

سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

شنود

سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

شنود

در سپهر ملیِ «گفت و شنودِ» کشوری که ردپای 5000 سال تمدن در آن وجود دارد و مزین به آموزه های متعالی دینی همچون اسلام نیز هست، زیبنده نیست که سهم «گفتن» ها بسیار بیشتر از «شنیدن»ها باشد.
شنیدن نه به معنای پذیرشِ بی چون و چرا، بلکه ناظر بر این آسیب که قوه ی شنیداری ما بسیار کمتر از قوه ی گفتارمان فعال و آماده ارتباط با طرف مقابل است.
ما در غالب گفت وشنودهای فی مابین، اگر هم به ظاهر در حال توجه به سخنان طرف مقابل هستیم، درواقع منتظریم تا رشته ی سخن را در دست گرفته و آنچه را که از پیش آماده نموده ایم روانه ی روبرو کنیم.
این موضوع را یک آسیب فرهنگی عمیق برای کشوری که سعدی ها، فردوسی ها، خواجه نصیرها، ابن سیناها و ... را به جهان ارائه کرده است می دانم.
پایگاه شنود، محلی است برای شنیدن سخنان دوستان و عابرانی که در فضای مجازی گذرشان به این دریچه ی سخن می افتد.
فضای محقر «شنود»،
به شرط عدم اسائه ادب و رعایت نزاکت در سخن، به روی هر مخالف و موافقی گشوده است.

آقای قالیباف هر سخن جایی و هر نکته زمانی!! دارد

پنجشنبه, ۶ خرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۰۸ ب.ظ

پرده اول :

پیش از این دکتر قالیباف در مشهد به مناسبت سوم و چهارم خرداد که روزهای مقاومت ملی هستند و به مناسبت فتح خرمشهر و مقاومت مردم دزفول در تقویم ایرانیان تعیین شده سخنرانی کرده بود.

به گزیده ای از سخنان آقای قالیباف در مشهد توجه فرمایید :

(( دوران جنگ تحمیلی تابلویی از مقاومت و پایداری، جهاد و ایثار، عقلانیت و عشق در کنار یکدیگر بود و این تابلو برای همیشه ماندگار است؛ شما نیز در این صدقه جاریه سهیم هستید، چرا که بندگان خدا خوبی ها و نقش انسان ها را فراموش می کنند اما درپیشگاه خدا ذره ذره این اعمال حساب و کتاب شده است و به دست فراموشی سپرده نمی شود. روزی حضرت امام (ره) فرمودند کاری نکنید در پیچ و خم روزگار، پیشکسوتان جهاد و شهادت به فراموشی سپرده شوند، اما اگر امروز ما آن ها را نشناسیم، آن ها در پیشگاه خدا مقرب هستند. ))


پرده دوم :

سازمان زیباسازی شهرداری تهران در طرحی که "نگارخانه ای به وسعت یک شهر" نامیده شده از یکم تا دهم خردادماه سال جاری بیلبوردهای خیابانهای اصلی و بزرگراههای تهران به قرق نقاشی های نقاشان اروپایی قرار داده است و خبری از تصاویر و پیامهای مربوط به فتح خرمشهر و مقاومت مردم دزفول نیست.

یکم تا دهم خرداد یعنی از قبل تا بعد از هفته مقاومت.

به یک تصویر نمونه بنگرید که چه زیبا! و چشم نواز! در خیابان ولیعصر تهران نصب شده است.

یک عکاس روس معاصر (دو دهه قبل) تصویر کج و معوج خودش را کشیده و مسئولین خوش سلیقه سازمان زیباسازی شهر تهران در ایام هفته مقاومت ایرانیان آن را به میهمانی چشمان اهالی تهران برده اند.

تصور کنید اگر همزمان با نصب این نقاشی های نازیبا ، قالیباف در تهران به سخنرانی درباره مقاومت میپرداخت موضوع عجیب تر هم میشد . اینطور نیست؟

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.