درآمد و دارایی زن! شرعاً جزو درآمد و دارایی خانوار نیست!
به گزارش گروه اقتصادی پایگاه 598، نرگس نجفی مدیر دفتر امور بانک سازمان هدفمندی یارانه ها درخصوص معیارهای مشمولان دریافت یارانه بیان داشت: پرداخت یارانه بر اساس مجموع درآمد خانوار خواهد بود و مجموع درآمد اعضای خانوار، مجموع درآمد شغل اول و دوم، سود دریافتی سپرده های بانکی و درآمد از محل خانه ای که اجاره داده می شود، جزو درآمد ماهیانه افراد در اعلام درآمد محاسبه می شود.
این نحوه محاسبه درآمد خانوار و احتساب حقوق زن به مجموع درآمدها در حالی است که در شرع مقدس و قوانین حقوقی و قضائی کشور آمده است که درآمد زن متعلق به خودش می باشد و شوهر نمیتواند به حقوق زنش چشم داشتی داشته باشد.
همچنین در استفتائات همه مراجع معظم دربارة مسائل مستحدثه این چنین بیان شده است: در مورد زنانی که مشغول کار هستند، اگر با اجازهی شوهر باشد شوهر در این صورت نمیتواند که در مورد حقوق زنش چشم داشتی داشته باشد چون مال خود زن است و مرد خودش به او اذن داده که کار کند. و مرد در مورد حقوق و درآمد او هیچ حقی ندارد و وظیفهی خود اوست که مخارج خانواده را پرداخت نماید مگر اینکه زن با رضایت خود مقداری از حقوق خود را برای کمک به هزینهی زندگی مشترک به همسرش اختصاص دهد ولی این امر برای زن واجب نیست.
حال این سوال مطرح می گردد که دولت محترم بر اساس کدام یک از موازین شرعی و قانونی حقوق همسر را متعلق به درآمد شوهر[سرپرست خانوار] محاسبه می کند و آن را جزء درآمد خانوار می داند؟

---------------------
پس از انتشار این خبر در پایگاه خبری 598 ، محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیسجمهور ظهر دیروز در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که پرسید گفته شده است علاوه بر درآمد سرپرست خانوارها، درآمد بقیه افراد خانواده نیز در نظر گرفته و تجمیع میشود، این در حالی است که در موازین اسلام، درآمد زن جزء درآمد خانواده حساب نمیشود" معاون اجرایی رئیسجمهور پاسخ داد: مگر ما می خواستیم درآمد زن را بگیریم، ما به هیچ وجه مداخله ای در امر شرع نداریم و موازین شرع سر جای خود است.
وی خاطر نشان کرد ما می خواهیم تنها آماری از درآمد خانوارها داشته باشیم که در همه جای دنیا نیز این گونه عمل می شود.
شنود :
چند سوال از آقای شریعتمداری،
1) این جواب شما معنایش آن است که توجهی به شرع مقدس ندارید و کار خودتان را میکنید؟ یا منظورتان از رعایت موازین شرعی این است که به شیخ حسن توصیه خواهید کرد تا این گاف داده شده توسط مسئولین تحت امرش را اصلاح کند و ادعای «جمع درآمد خانوار» را پس بگیرند؟
2) به کدام دلیل قانونی، شوهری که سرپرست خانوار است میتواند با پر کردن فرم های تحمیلی شما(وقتی در صورت پر نکردن یارانه اش را قطع میکنید بنوعی تحمیل صورت گرفته) به شما اجازه دهد تا در حساب های همسرش و فرزندان بالای 18 سالش تجسس کنید؟ چگونه یک شخص حقیقی(پدر خانواده) میتواند اجازه سرکشی به حسابهای بانکی اعضای خانواده را به شخص حقیقی یا حقوقی ثالث را بدهد؟
3) رفقای مسئول شما از یکسو اعلام میکنند تمام دسترسی را برای راستی آزمایی اطلاعات فرمها دارند اگر اینچنین است چرا مردم را برای ثبت نام مجدد اذیت میکنید؟ چرا بر اساس همان اطلاعات کارتان را انجام نمیدهید؟
این چه بازی است که برای گرفتن امضا از مردم برای بریدن نانشان براه انداخته اید؟
چرا تصور میکنید مردم نمی فهمند؟؟؟
