شنود

سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

شنود

سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

شنود

در سپهر ملیِ «گفت و شنودِ» کشوری که ردپای 5000 سال تمدن در آن وجود دارد و مزین به آموزه های متعالی دینی همچون اسلام نیز هست، زیبنده نیست که سهم «گفتن» ها بسیار بیشتر از «شنیدن»ها باشد.
شنیدن نه به معنای پذیرشِ بی چون و چرا، بلکه ناظر بر این آسیب که قوه ی شنیداری ما بسیار کمتر از قوه ی گفتارمان فعال و آماده ارتباط با طرف مقابل است.
ما در غالب گفت وشنودهای فی مابین، اگر هم به ظاهر در حال توجه به سخنان طرف مقابل هستیم، درواقع منتظریم تا رشته ی سخن را در دست گرفته و آنچه را که از پیش آماده نموده ایم روانه ی روبرو کنیم.
این موضوع را یک آسیب فرهنگی عمیق برای کشوری که سعدی ها، فردوسی ها، خواجه نصیرها، ابن سیناها و ... را به جهان ارائه کرده است می دانم.
پایگاه شنود، محلی است برای شنیدن سخنان دوستان و عابرانی که در فضای مجازی گذرشان به این دریچه ی سخن می افتد.
فضای محقر «شنود»،
به شرط عدم اسائه ادب و رعایت نزاکت در سخن، به روی هر مخالف و موافقی گشوده است.

قوه قضاییه دقیقا کجایی؟ (1)

يكشنبه, ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۰:۵۳ ق.ظ

ثقه الاسلام محمد اشرفی اصفهانی که پیش از این بابت ادعای دروغ و تهمت زدن به یکی از اعضای کابینه احمدی نژاد مجرم شناخته و به دو سال حبس تعلیقی محکوم شده بود (اینجا) اکنون پا را فراتر نهاده و در حوزه روابط حکومتی بین مرحوم اکبر رفسنجانی و حضرت آقا (روحی له الفدا) خاطره گو شده است.(اینجا)

هرچند به قوه قضاییه برای رسیدگی به این فقره امیدی نیست اما بدیهی است که افکار عمومی برای بار دوم به ادعاهای چوپان دروغگو توجه نخواهد کرد و اصولا یک متهم دروغگو صلاحیت نظر دادن درباره روابط حکومتی بین مقامات عالیرتبه نظام را ندارد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۱/۲۴
مهران موزون

نظرات  (۱)

چقدرتوی صورتشون پرانتز هست.انگاربرای گفته هاش زیاد نیاز به پرانتز هست.
پاسخ:
اینم حرفیه.

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.