شنود

سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

شنود

سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

شنود

در سپهر ملیِ «گفت و شنودِ» کشوری که ردپای 5000 سال تمدن در آن وجود دارد و مزین به آموزه های متعالی دینی همچون اسلام نیز هست، زیبنده نیست که سهم «گفتن» ها بسیار بیشتر از «شنیدن»ها باشد.
شنیدن نه به معنای پذیرشِ بی چون و چرا، بلکه ناظر بر این آسیب که قوه ی شنیداری ما بسیار کمتر از قوه ی گفتارمان فعال و آماده ارتباط با طرف مقابل است.
ما در غالب گفت وشنودهای فی مابین، اگر هم به ظاهر در حال توجه به سخنان طرف مقابل هستیم، درواقع منتظریم تا رشته ی سخن را در دست گرفته و آنچه را که از پیش آماده نموده ایم روانه ی روبرو کنیم.
این موضوع را یک آسیب فرهنگی عمیق برای کشوری که سعدی ها، فردوسی ها، خواجه نصیرها، ابن سیناها و ... را به جهان ارائه کرده است می دانم.
پایگاه شنود، محلی است برای شنیدن سخنان دوستان و عابرانی که در فضای مجازی گذرشان به این دریچه ی سخن می افتد.
فضای محقر «شنود»،
به شرط عدم اسائه ادب و رعایت نزاکت در سخن، به روی هر مخالف و موافقی گشوده است.

سخنگوی دولت بنفش در گفتگو با آنا افاضاتی درباره ریاست آینده مجمع تشخیص مصلحت نظام داشته است که به خوبی وحشت حسن روحانی از انتخاب شخصی خاص!! به ریاست این مجمع عاطل مانده را بُروز میدهد .
به بازنشر این گفتگو که در سایت معلوم الحال تابناک(ارگان محسن رضاییِ که اینروزها علی القاعده باید مضطر باشد) دقت فرمایید .
ضمنا نقد شنود بر سخنان نوبخت را بند به بند و با رنگ آبی بخوانید) :
=================
تابناک +
سخنگوی دولت درباره گمانه‌زنی‌های مربوط به معرفی رئیس‌جمهوری برای ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عده‌ای چنین نظری دارند، اما تصمیم گیری درباره آن در حوزه اختیارات مقام معظم رهبری است.
شنود : اگر این موضوع حوزه اختیارات رهبری است پس هرگونه اظهارنظر شما و انعکاس نظر دیگران بنوعی شیطنت و بی ادبی نسبت به تصمیمات اعلام نشده ی رهبر معظم انقلاب است.

محمدباقر نوبخت در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا درباره اینکه «آیا پیشنهادی مبنی بر پذیرش ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام به حسن روحانی مطرح شده است یا نه؟»، گفت: این مسأله در دولت مطرح نشده است اما عده‌ای نظر دارند، همانگونه که شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی انقلاب فرهنگی توسط رئیس جمهوری اداره می‌شود، مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز توسط رئیس‌جمهوری اداره شود.
((شنود : آقای نوبخت، سمتهایی که فرمودید طبق قانون اساسی توسط رئیس جمهور اداره میشوند.
در مورد پست ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام در کجای قانون اساسی آمده است که غیر از هاشمی فقط روسای جمهور باید متصدی این مسئولیت شوند؟
لذا آن عده که فرمودید : غلط خورده اند. شنونده باید عاقل باشد))


وی ادامه داد: این بحث اخیرا به صورت جدی مطرح شده است اما اینکه نظر رهبر معظم انقلاب چنین باشد را بی‌خبرم و معتقدم از آنجایی که تصمیم‌گیری درباره این مسأله در حوزه اختیارات رهبری است، بهتر است ما به آن ورود نکنیم.
شنود : اگر در حرف خود صادق هستید پس چرا ورود کرده اید؟

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسش دیگری درباره اینکه «تاکنون چنین مسأله‌ای از سوی دفتر مقام معظم رهبری با رئیس‌جمهوری مطرح شده است یا نه؟»، گفت: حداقل من بی‌خبرم!
شنود : بی خبرید و این همه ورود میکنید؟

نوبخت همچنین افزود: با این حال، خیلی‌ها چنین تحلیل می‌کنند که از آنجایی رئیس جمهوری بر اساس قانون اساسی دومین شخص عالی پس از رهبری است نباید زیرمجموعه شخص دیگری قرار بگیرد،
شنود :  از کی تا حالا دولت ناموفق و شکست خورده شما با تحلیل خیلیها جلو میرود؟
غوایتگری و فریب مردم گناه بزرگی است آقای سخنگو.
مبنای انتصابات درین کشور تحلیل خیلیها نیست بلکه قانون است.


 نوبخت : البته آقای هاشمی از جایگاه ویژه و استثنائی‌ در نظام برخوردار بودند، هر فردی حاضر بود برخلاف آنچه در قانون اساسی مطرح شده است به عنوان زیرمجموعه ایشان در جلسات مجمع حضور یابد.
شنود :  پس میدانید قانون اساسی درین کشور هست و اینچنین جوسازی خلاف قانون میکنید؟
سوال : شما که این همه نوشابه شخصیتی برای حسن روحانی باز می کنید یادتان رفته حسن روحانی زمانی کارمند آقای احمدی نژاد بوده است؟
آنگاه که دکتر احمدی نژاد رئیس شورای عالی امنیت ملی بود حسن روحانی دبیرش نبود؟
آنوقت شما کجا بودید که اینگونه افاضات کنید؟

وی ادامه داد: این دیدگاه بر این باور است که با توجه به نقش رئیس‌جمهوری در قانون اساسی، وی در جلسات یا باید به عنوان رئیس حاضر شوند و یا رهبری در آن حضور داشته باشند که ریاست آن را برعهده گیرند و رئیس‌جمهوری در جایگاه دوم قرار داشته باشد.
شنود :  آقای نوبخت، شما بسیار حقیرتر از آنید که برای رهبری تکلیف معلوم کنید.

نوبخت در پایان تأکید کرد: از آنجایی که این مسأله در حوزه اختیارات رهبری است، بهتر است صبور باشیم تا ایشان درباره آن اعلام نظر و حکم کنند.
شنود :  صبور یا مطیع آقای نوبخت؟ کدامیک؟
=====================

هشدار شنود به تمام جبهه غیرانقلابی و ضدانقلاب داخل و خارج کشور :
مجمع تشخیص مصلحت از این به بعد معطل و عاطل سوء مدیریت ها نخواهند ماند.
به حول و قوه الهی مجمع تشخیص مصلحتِ آینده، افقی بسیار روشن تر از دوران تلخ گذشته را تجربه خواهد کرد و به یک شریان اصلی و مفید در بدنه نظام اسلامی مبدل خواهد شد.
لذا ،
هرکس تا پیش از انتصاب جدید ریاست این مجمع حساس،
اقدام به گمانه زنی درین باره کند دنبال تحمیل گزینه به ولایت فقیه است و هرکس اهل فشار و تحمیل به ولایت امر باشد بلاشک خائن به ایران و اسلام است.
مجمع پساهاشمی مأمن اقتصاد لیبرالیسمی نخواهد بود.
این را همه آنان که آتش به جانشان افتاده بدانند!!
ریاست مجمع برازنده کسانی نیست که چشمشان به ترحم بیگانگان است.
کسی که اسراییل را "کشور" میخواند شایسته ورود به صحن مجمع هم نیست.
کسانی که با اخم رئیس جمهور امریکا تب میکنند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۱/۰۶
مهران موزون

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.